WebSecurityServices

We bieden ondersteuning, in de vorm van adviesdiensten en informatiediensten, bij het ontwikkelen van uw informatiebeveiliging.

 

Informatiediensten

Via onze wiki bieden we  uitgebreide informatie en stappenplannen om een informatiebeveiligingsplan op te stellen.U kunt hiermee zelf aan de slag al dan niet met ondersteuning. We zijn wel erg benieuwd naar uw bevindingen en horen die graag via onze contact pagina.

 

Adviesdiensten

Adviesdiensten kunnen bestaan uit het ondersteunen van uw organisatie bij het opstellen van de informatiebeveiligingsplannen op basis van bestede tijd of fixed price activiteiten. Bij de start maken we een stappenplan, inschatting van de vereiste doorlooptijd en vereiste afstemming met de organisatie. Vervolgens zullen we op basis van dit plan de werkzaamheden uitvoeren. 

 Werkwijze

We ontwikkelen en onderhouden informatiebeveiligingsplannen. Hierbij is het uitgangspunt uw organisatie, de gebruikte informatiesystemen en de te verwerken informatie. Op basis van risico's en de te beschermen belangen wordt het gewenste beveiligingsniveau vastgesteld. Om dit te realiseren zijn organisatorische en technische maatregelen noodzakelijk. Het informatiebeveiligingsplan beschrijft deze aspecten en legt de resultaten vast in een beveiligingsarchitectuur en realisatieplan.

Uitgangspunt is een integrale benadering van informatiebeveiliging. We vinden het essentieel dat maatregelen ondersteunend zijn en de bedrijfsvoering bevorderen; maatregelen passen bij de organisatie en het risicoprofiel en past in de  ICT architectuur.