WebSecurityScan

 

 Onze wiki biedt informatie over IT Stratiegie, digitalisering en informatiebeveiliging. Het is ondersteunende informatie voor het opstellen van strategische ICT plannen en informatiebeveiligingsplannen.

Digitalisering

Digitalisering biedt veel mogelijkheden om bijvoorbeeld dienstverlening aan klanten te verbeteren; efficiënter te werken; producten te innoveren en slimmer te maken evenals betere informatie te verzamelen over de bedrijfsprocessen en klanten. ICT is hierbij ondersteunend aan de organisatiedoelstellingen en strategie. Met kennis van de mogelijkheden van ICT kan een organisatie een ICT strategie ontwikkelen die optimaal van de ICT mogelijkheden gebruik maakt. Zie de kennispagina's en de businesstoepassingen van ICT.

Informatiebeveiliging

Cyberbedreigingen zijn aan de orde van de dag, varierend van gerichte aanvallen tot het "kloppen aan de deur". Een adequate informatiebeveiliging biedt waarborgen voor de continuiteit en betrouwbaarheid van de informatievoorziening. En klanten en medewerkers verwachten dat een bedrijf zorgvuldig met hun gegevens omgaat. 

Informatiebeveiliging is daarom een integraal onderdeel van de ICT voorzieningen. Waarbij niet alleen technische aspecten van belang zijn maar ook organisatorische maatregelen en bewustwording bij medewerkers. In onze architectuur besteden we daarom uitgebreid aandacht aan informatiebeveiliging en de afstemming van de beveiligingsmaatregelen op de organisatie en bedrijfsdoelstellingen. 

De informatiepagina's bieden informatie over onder meer de beveiligingsarchitectuur; risico analyse en beveiligingsplannen. Zie de kennispagina's.......